Xandres b2b
×

Wachtwoord vergeten?

Geef hier uw gebruikersnaam in, a.u.b.

We zenden u dan uw wachtwoord op via e-mail.


B2B


Login
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Echte partnerships

Bij Xandres verdienen niet alleen onze eindconsumenten maar ook onze partners een uitstekende service en kwaliteit. In eenrichtingscommunicatie geloven we niet. In dialoog gaan met mekaar, mekaar inspireren en uitdagen, dat is hoe men een echte relatie opbouwt. Heeft u een idee, bedenking of opportuniteit die u graag met ons wil bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Volledige service

Op onze B2B website worden onze partners 7 dagen op 7, 24u op 24u online van real-time informatie voorzien. Hier kan u bijbestellingen plaatsen, de status van de leveringen checken, facturen raadplegen, beeldmateriaal downloaden, etc. Zo faciliteren we uw administratieve workload. Tijdens de kantooruren helpen we u ook graag telefonisch verder.

Let's meet!

Vier keer per jaar presenteren we de nieuwste collecties van Xandres in onze ruime en stijlvolle showrooms te Destelbergen (Gent). Indien nodig, ontvangen wij u tijdens de verkoopperiode ook na onze uren. Uiteraard komen wij ook graag tot bij u om met de digitale mogelijkheden van vandaag tot uw dienst te staan.

Zelf onze merken verkopen?
Contacteer Nadine De Langhe
nadinedelanghe@xandres.be
+32 (0)9 218 18 52
Andere vraag?
Contacteer Sales Support
salessupport@xandres.be
+32 (0)9 218 18 18