Over ons


Sterke identiteit

Xandres dankt haar unieke positie in het modelandschap niet alleen aan haar praktische troeven. Ook de eigen identiteit van de twee merken Xandres en Xandres Gold speelt hierin een onmiskenbare rol. De beide merken hebben een identiteit die niet onderhevig is aan radicale of vluchtige trends. Hoogstaande kwaliteit en een eigentijdse stijl zijn de sleutelwoorden. De merken steunen op een geloof in de waarden van respect, subtiele sensualiteit en een no-nonsense aanpak.

Onberispelijke kwaliteit

De reputatie en onberispelijke kwaliteit van Xandres steunt op drie basisprincipes: de juiste pasvorm, comfort en esthetiek. De technologisch geavanceerde productie wordt uitbesteed aan betrouwbare buitenlandse kwaliteitsleveranciers voor 360° controle en kwaliteit. De distributie wordt uitgevoerd door een selecte groep van externe transporteurs zodat we exacte leveringsdata en een snelle en efficiënte afhandeling van bijbestellingen kunnen garanderen. Hangend transport zorgt ervoor dat onze producten in optimale condities geleverd worden. Leveringen worden gespreid doorheen de tijd zodat de keuze in de winkels steeds vernieuwd wordt. Flash collecties zijn mogelijk.

Aanpak op maat

Xandres durft een authentiek verhaal te vertellen, waarin elk lichaam, elke mindset mooi is. Daarmee rebelleren we tegen ‘schoonheidsidealen’, en ondersteunen we het zelfvertrouwen en de persoonlijkheid van élke vrouw. Vandaag is daarom 40% van onze collectie al verkrijgbaar in grotere maten, en elke dag zetten we stappen om dat percentage te laten groeien. Onze items van maat 34 tot 56 zitten voor elk lichaamstype als gegoten, met een perfecte pasvorm en puur comfort.

Xandres wordt gedreven door:

People & Happiness
The success of our organisation is determined by our team of employees.
They shape our products, concepts and service day-by-day.

Passion & Fashion
What consumers want is of decisive influence on what we do.

Focus & Success
Our aims are results, success, growth and profit.

Korte geschiedenis