Onze merken


Xandres

Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe, versterkt door een minutieuze aandacht voor details. Xandres wordt verkocht in meer dan 150 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België en Nederland.

Ontdek Xandres
Xandres Gold

Xandres Gold brengt mode voor vrouwen met een maatje meer. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een een perfecte pasvorm voor curvy vrouwen, innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe. Xandres Gold wordt verkocht in meer dan 55 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België en Nederland.

Ontdek Xandres Gold
Xandres Essentials

Met Xandres Essentials willen we het duurzame en tijdloze aspect binnen de mode aankaarten. Dit is een tijdloos, kwaliteitsvol gamma aan dameskledij die seizoenen lang meegaan en gemakkelijk te combineren zijn op de laatste trends. Deze passe-partouts zijn zowel bij Xandres als bij Xandres Gold te verkrijgen.

Ontdek Xandres Essentials