Onze merken


Xandres

Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe, versterkt door een minutieuze aandacht voor details. Xandres wordt verkocht in meer dan 150 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België.

Ontdek Xandres
Hampton Bays

Hampton Bays richt zich tot de open-minded vrouw die geniet van het leven. Vrijheid, levenslust en fun staan centraal. Het merk put zijn inspiratie uit de unieke levensstijl van The Hamptons, gekenmerkt door pleasure and joy. Hampton Bays staat bekend om zijn mix van American preppiness met een vleugje Franse joie de vivre en Belgisch vakmanschap. Hampton Bays wordt verkocht in meer dan 100 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België.

Ontdek Hampton Bays
Xandres xline

Xandres Gold brengt mode voor vrouwen met een maatje meer. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een een perfecte pasvorm voor curvy vrouwen, innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe. Xandres Gold wordt verkocht in meer dan 55 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België.

Ontdek Xandres Gold