Onze merken


Xandres

Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe, versterkt door een minutieuze aandacht voor details. Xandres wordt verkocht in meer dan 150 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België.

Ontdek Xandres
Xandres Studio

State your style! We besloten bij Xandres eens flink aan de boom van ons design team te schudden en raapten de verrassendste en meest levendige ontwerpen bij elkaar. Felle kleuren, innovatieve materialen en een moderne snit vormden de basis voor een heleboel duurzame stuks. We pasten de stukjes in mekaar en maakten er een eigenzinnige kledinglijn van. Speciaal voor zelfzekere, sterke vrouwen die niet gewoon minder kopen, maar vooral beter. De kracht van Xandres Studio? De perfecte snit, de juiste pasvorm en de beste stoffen. De droom? Een stapje verder gaan.

Ontdek Xandres Studio
Xandres Gold

Xandres Gold brengt mode voor vrouwen met een maatje meer. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. De diverse collecties omvatten dameskleding en accessoires met een een perfecte pasvorm voor curvy vrouwen, innovatief design en groot respect voor kwaliteit en luxe. Xandres Gold wordt verkocht in meer dan 55 geselecteerde multimerken boetieks en eigen pilot stores in België.

Ontdek Xandres Gold